firesz@firesz.sk
Duna Mente

Duna Mente

Az ország nyugati felén tevékenykedik, itt szervezi az alkalmait. Célközönségük a tini és a fiatal felnőtt korosztály.

Vezetőségi gyűlés 2017/3-4.

2017. március 28., kedd

Duna Mente

Olvasási idő: kevesebb mint 4 perc

Komáromi gyűlés személyesen (márc. 12.) és telefonos egyeztetés (márc.19.)

Komárom (márc.12.)

Jelenlévők: Édes Zsófi, Chrén Veroni, Kelemen Sanyi, Édes János, Bugyi Ági

 

Március 12-én, vasárnap összegyűlt a vezetőség Komáromban Zsófinál, hogy megbeszélje az előre összeírt tárgysorozati pontokat.

A gyűlést egy beszélgetős körrel indítottuk arról, hogy ki hogyan érzi magát, minek örül, mi a bánata mostanában. Ezután a legfontosabb témákat vettük sorra.

Az első ilyen téma az adminisztratív munkaerő munkabeosztása, munkatöltete. Szeretnénk minden lehetőséget kihasználni és a legjobb körülményeket megteremteni, mind a posztot betöltőnek, mind a szervezetünknek. Előzetesen utánanéztünk, hogy a munkaügyi hivatal milyen támogatási lehetőségeket kínál számunkra egy új munkaerő felvételéhez, és ezeket a lehetőségeket beszéltük át. Ha minden jól megy, akkor már májustól lesz egy új munkaerőnk az irodában. 🙂 

Ezen kívül, mivel mi (a vezetőség tagjai) nem tudunk napi, heti rendszerességgel jelen lenni az irodában, ezért egy átlátható rendszert szeretnénk kidolgozni az irodai alkalmazottak munkavégzéséről. Úgy döntöttünk bevezetünk egy havi szintű monitorozást. Ez annyit takar, hogy pl. Júlia esetében már a márciusi hónaptól vezetünk egy excel táblázatot, ahol pontosan írva vannak az ledolgozott munkaórák valamint rövid leírás az elvégzett munkáról. Ezeket minden hónap végén átnézi a vezetőség és a rákövetkező vezetőségin kiértékeli.

Ezután az előttünk álló Munkatársi hétvége programjáról, menetéről egyeztettünk. Részletek a hétvégéről ITT..

Mivel a vezetőségből ketten nem tudtak részt venni az idei Téli táborunkban, ezért a többiek beszámoltak az élményeikről, meglátásaikról az alkalommal kapcsolatban. Mindannyian kiemelték a dicsőítést, illetve, hogy mennyire jó élmény volt az imalánc ezen a hétvégén.

Végül a barsi egyházmegye alkalmairól beszélgettünk, és megegyeztünk, hogy jó ha lenne egy ember, aki biztosítaná a folyamatos kommunikációt az ottani szervezőkkel, hogy tudjunk egymásról. Konkrét személyt erre egyelőre nem jelöltünk ki.

 

A vezetőség úgy döntött, hogy sokkal efektívebb ha az egyes személyes találkozók után kb. 1 héttel tart skype megbeszélést is – egyrészt folytatni lehet a megbeszélést, ha kimaradna valami fontos tárgysorozati pont, másrészt a leosztott feladatokból is kevésbé esünk ki ennyi idő alatt.

 

Telefonos egyeztetés (márc.19.)

Jelenlévők: Édes Zsófi, Chrén Veroni, Kelemen Sanyi, Édes János, Bugyi Ági, Gyurcsis Júlia

Mivel nem tudott mindenki interneten csatlakozni, ezért telefonos megbeszélést folytattunk. Egyeztettünk az adminisztrációs munkakörrel kapcsolatban felmerülő kérdésekről, a szerződés kidolgozásáról. Júlia jelezte, hogy a koreai gyülekezet részéről is kaptunk adományt erre a célra. Szeretnénk ezúton is megköszönni!

Továbbá mivel lesz adminisztrációs munkaerőnk, ezért Júlia a projektvezető szerepét fogja betölteni – némi adminisztrációs feladata azért neki is marad. Ennek a munkakörnek a tisztázásáról, feladatairól, felelősségéről és kompetenciáiról egyeztettünk.

Az utolsó témák egyike volt az egyes tagjainkért való imádkozás. Páran tudnak róla, hogy a tavalyi év során elindítottuk ezt a szolgálatot, és úgy vettük észre, hogy nagyon frissítő és áldott volt, viszont úgy érezzük a formáján változatnunk kell. Vannak ötletek, egyelőre még kidolgozás alatt, de mindenképp szeretnénk folytatni J

A megbeszélés végén aztán pár mondatban mindegyikőnk összefoglalta, hogy látja magát az őszi tisztújítás után, vállalná-e újra a vezetőségi tag szerepet.

Duna Mente

Duna Mente

Az ország nyugati felén tevékenykedik, itt szervezi az alkalmait. Célközönségük a tini és a fiatal felnőtt korosztály.

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle