firesz@firesz.sk
Avatar

Édes Erzsébet

Álom

2014. szeptember 12., péntek

Édes Erzsébet

Olvasási idő: kevesebb mint 2 perc

Gyermeki világ. Világ, melynek nincsenek határai. Minden elképzelhető. Minden álom valóság. Valóság, hogy városokat építesz. Valóság, hogy gyermeket öltöztetsz. Valóság, hogy tűzoltó vagy, meg katona. Hercegnő és édesanya. Valóság, hogy ahhoz, hogy máshol légy, elég behunynod a szemed. Ha fáj, akkor megmutatod, hogy fáj. Ha örülsz, legnagyobb örömöd, ha más is örül.

Felnőtt világ. Világ, melynek vannak határai. Sok dolog van, ami elképzelhetetlen. Nem minden álom válik valósággá...Már nem mindig tudsz behunyt szemmel repülni. Ha fáj, nem mutathatod, hogy fáj. Ha örülsz, nem mindenki örül együtt veled.

Gyermeki világod egy álmának darabja kerül évek múlva kezedbe. Az oldalakat lapozgatva visszatérnek az érzések, mikor a sorokat írtad. Öröm, gyönyörűség. A betűk gondos alakításából is látható, hogy számodra ott, akkor, a játék valóság volt.

Felnőttként látod meg, milyen nagy áldás, hogy játékból írt lapjaid életre keltek, s nap mint nap azzal foglalkozol, ami gyermeki világod boldog perceit töltötte ki.

A gyermeki valóságot, Atyád felnőtt valósággá tette. Csak mert szeret. Mert világának nincsenek határai. Számára minden lehetséges, s országának valóságát, a gyermeki szív értheti meg igazán...

Márk 10:15.

eRZSé

Avatar

Édes Erzsébet

Fiatal Reformátusok Szövetsége
Zväz mladých reformovaných – Firesz


Fő (Hlavná) 48/50.
Őrös (Strážne)
07652 Szlovákia

IČO: 31958273

Területi egységek

Munkacsoportok

chevron-downchevron-up-circle