Az OV ismét Rimaszombatban ülésezett – Fiatal Reformátusok Szövetsége

Az OV ismét Rimaszombatban ülésezett

2014. január 25-én az újonnan megválasztott országos vezetőség Rimaszombatban ülésezett. Az abaúj-zempléni és a gömöri terület, valamint a KOEN munkacsoport képviselői már pénteken megérkeztek, a Duna Mente, a Fireszke és a Kórus képviselete szombatra érkezett. Megtisztelt bennünket jelenlétével Molnár Árpád volt elnök és Czinke Zsolt, volt országos vezetőségi tag.

Az ülés Igeolvasással és imaközösséggel kezdődött, majd a jelenlévők meghallgatták, kiegészítették az előző ülés jegyzőkönyvét, melyet hitelesítettek is. A tárgysorozati pontok jóváhagyása után az ülés délelőtti részében a Firesz országos munkájáról, terveiről, lehetőségeiről értekeztek a vezetők. Tervben van egy, az országos szolgálatokat bemutató kiadvány megjelentetése, valamint a jövő évben egy naptár kiadása, melyben a praktikus lelki tanácsok, napi Igék és útmutatások mellett a Firesz rendezvényei jelennének meg. Az országos vezetőség megválasztotta az elnököt és az alelnököket is. Elnök: Kiss Miklós, alelnökök: Gyurcsis Júlia és Szarvas László.

Az ebéd után a 2014. július 23–27. között megrendezendő ÉlesztŐ országos ifjúsági találkozó előkészületei zajlottak. A vezetőség kitűzte a következő OV gyűlés időpontját, melyre a folyó munka mellett a hivatalátadást és a leltár felülvizsgálatát is tervezi. A gyűlésről Isten kegyelméből mindenki épségben hazaért a hóátfúvások és a nehezen járható utak ellenére is. Köszönet a szervezésért a fogadó gyülekezetnek, illetve a gömöri képviseletnek is!

Még senki nem szólt hozzá...