Hát ez meg mi a...? – Fiatal Reformátusok Szövetsége

Hát ez meg mi a…?

Milyen gyakran hagyja el a szánkat ez a mondat. És szinte bármivel kapcsolatban képesek vagyunk ezt a kérdést feltenni pár pillanat után. Lehet az a dolog bármennyire jó, bármennyire hasznos, ha az ízlésünknek elsőre nem felel meg, vagy elsőre „nem jön át”, kapásból jön a kérdés vagy annak valamilyen változatai. Ezek vagyunk mi, emberek.

És ezt tesszük legtöbbször olyan dolgokkal kapcsolatban, amibe egy másodperc időt, egy fikarcnyi energiát sem fektettünk. Ha valamiben, mi, emberek, hihetetlenül jók vagyunk, akkor az a másik munkájának az értékelése – sajnos csak nagyon ritkán jó értelemben. Viszont a segítő szándékú negatív véleményre szerintem mindenki egyen egyenként, valamint minden szervezet is kíváncsi. Úgyhogy van egy jó hírem MINDENKI számára!

Lehetőségetek van befolyásolni a pozitív és negatív kritikáitokkal a Firesz – Duna Mente munkáját!!! Jó, mi? 🙂

johir

Ráadásul nem is kell hozzá sok, csak gyertek el a munkatársi hétvégére, Jókára, ahol több módon is befolyásolhatjátok a szervezet jövőjét, rövid és hosszú távon is. Kezdjük a hosszú távú befolyással. Egyrészt bekapcsolódhatsz (ha még nem vagy munkatárs) a munkába, kiveheted a részedet ennek a gépezetnek a működtetéséből, segíthetsz a porszemek eltávolításában. Másrészt pedig befolyásolhatod azt, hogy ki legyen az az öt személy, aki a következő időszakban hivatalosan is vezetni fogja a szervezetet, hisz most lesz a tisztújító közgyűlés. (A jelenlegi vezetőséget megtalálod itt.).

A rövid távú befolyásolás pedig úgy lehetséges, hogy aktívan kiveszed a részed a jövő év alkalmainak a tervezéséből, illetve az ez éven megtartott alkalmak értékeléséből (itt lép életbe a nagyon fontos pozitív és negatív kritika).

Viszont egy dolgot kérnék: az elvállalt feladatokat tedd majd legjobb tudásod szerint. Szükségünk van a segítségedre! Tényleg! Találkozzunk Jókán! 🙂 Ja és igen! Azzal viszont számolj, hogy minél többet fogsz ügyködni a Fireszben, annál inkább szeretni fogod!

ui: ha viszont valamilyen oknál fogva nem tudnál részt venni a hétvégén, a meglátásaidat kérlek, küld el nekünk valamilyen módon. Köszönjük!

Még senki nem szólt hozzá...