Adód 2 százalékáról Te döntesz!

Apró lépésekben haladunk… segíts, hogy nagyot léphessünk a fiatalok irányába!

Űrlap letöltéséhez kattints ide! (.pdf)

Ha Neked is fontosak a fiatalok, bár lehet, a Te céged közvetlenül nem a fiatalokkal foglalkozik, az adód 2%-nak felajánlásával kifejezheted hozzáállásodat! Tavaly, a 2015-ös évi adóbevallások 2%-os felajánlásaiból több mint 5 000 euró adomány érkezett. Köszönjük!

Ifjúsági szervezetünk már évek óta szabadidős alkalmakat szervez fiataloknak, hogy olyan közösségre találjanak, ahol értékrendjük alakulhat, lelkileg fejlődhetnek és hitben erősödhetnek – miközben ők maguk is alakíthatják a közösséget azzal, amilyenek valójában.

Űrlap letöltéséhez kattints ide! (.pdf)

Fontos számunkra, hogy tudjuk, kik állnak mögöttünk! Ha mégsem szeretnéd, hogy az adóhivatal megadja nekünk a neved, akkor mielőtt kinyomtatnád a formanyomtatványt, az aláírásod feletti kis rubrikából töröld ki az x-et.

Ha szükséged lenne egy kis segítségre a szükséges papírokkal, időpontokkal kapcsolatosan, itt találsz egy kis összefoglalót.

Támogass bennünket adód 2%-ával!

Ha az elmúlt évben legalább 40 órát önkénteskedtél a Duna Mente javára, akkor akár az adód 3%-át is felajánlhatod nekünk. Nem kell mást tenned, csak kérj róla igazolást.

Neved:

E-mail címed:

Firesz – Duna Mente
Cím: Pevnostný rad 4643/22B, 945 01 Komárno (Komárom)
Jogi forma: občianske združenie (polgári társulás)
IČO: 42203546

Köszönjük! ♥

 

Még senki nem szólt hozzá...